Why we choose this... What happens in college... What happens after college... What do we do next...

Wednesday, September 06, 2006

Dedicated to 03PRMU Clanz

More pictures will be added in the future that is if i am free. All are welcome to send your pictures to be add in this blog, any info or latest rumours feel free to email me (niccolaz@yahoo.com,) or just post a comment here or contact me (0198787xXx). We accept rumours.

Kisah Benar
1. Congratulations to Paul and Elizabeth for their first baby gurl...stidi Paul!!! Who is next ?? anyone ??

2. Congrats also goes to Adrian and Rosica (Rumours). Flora and ?? (Coming soon)


29 comments:

adrian said...

komen takda la, cuma komeng mata satu da la.hahahaha...cuma bei 1 soalan, bohan gei gahut teloh ka? hahaha...laku kulat gak felda o. kalah kulat sawit. ok la. cuma simple un g. dbei gerak2..ok lah. yen un. gud try. hehe meremp-it.
stidi la mat.

nikolai said...

wei...nda kena cencor comment pok...smua baca ley...hahahahaha...mun ngak kalup Bachelor IT, kenah la subet ji laman web wong berger....whahahahaha

Anonymous said...

baguss....bagus....manah nya unggal,......hehe....

flo said...

manah....

aku meh tuk....hehe said...

tahniah...ju dapat baby boy n paul baby girl...hehe

flo said...

ney kitak lain tok ba....... nadai khbr brita.....

flo said...

ney kitak lain tok ba....... nadai khbr brita.....

hanzzer said...

Ad khwin x padah pun.. jemput2 la member.. sapa2 yang msk kt ctok.. mawi krim slam...hahaha ad tahiah.. flo pun tahniah juak.. jebeli lubang perut ko....

member bohan said...

kirim kat haslina.

Song said...

woi aku kawen juak kelak....dtg jgn x dtg...jemput2...mbak roti dirik mpun...kaya mbak kedirik juak...meja ngan kerusi d sediakan...jemput makan roti kawen sama2....wah wah wah wah

flo said...

oooo......ak 2kau......ni nuan..dah d kulum sawa ka?

Anonymous said...

nama berita kita kaban ? Lawa amai siko nadai madah ka aku blog tu wujud. Jai amai... enda ingat ka Punggal kita ti sigat amai tuk? Lelenggau amai aku ka kita ? Udah nyadi CIKGU anang lawa-lawa. baka Paul enggau Ju... manah amai nambah ka bala mensia ba dunya.
Komen aku..... manah thanks NIcolas Yunsang. Aku maioh pic kitai dinner suba... cuti tuk kitai ngaga baru. update agi blog tuk. Aku bisi cadangan ngagai semua cikgu Pramu03 ngaga renuion cuti tuk... ba Hotel Tanah Mas, apu iga nadai duit... udah terima bonus.. anang lukek ko apai sali...Aku cadangkan NIc settle pasal bayaran tuk dalam lingkungan rm 40 aja. Bagitau member lain ok....ngagai semua muslim SELAMAT HARI RAYA,

hanzzer said...

pada sapa2 yang buat pesanan kat sini sila nyatakan nama anda k. supaya cadangan dan pandangan dapat dilaksanakan.

nic said...

mintak tolong boleh ... kalau nak post comment tolong pilih [b]Other[/b] dan taip nama anda untuk memudahkan pihak pengurusan untuk membuat tindakan (bunyi mcm kat kaunter jak ceeewahhh) sekian terima kasih

Ayu said...

Ayu tok....
Hai geng, sorry kmk baru jak temu website tok... lamak dh trimak dari Nic, tapi baru jak ada masa internet. Wah, mentang2 kmk kat ulu, byk paduhal ceta ktk org nok kmk sik tauk... cian kmk nak... wah, kak tok dapat la dgr habaq ktk org dr "comment" tok... Thanks Nic too.... Lelengau amat ka nuan... Sapa2 mauk kawen madah kmk, kmk mbak animal dr tmpat kmk ngajar. Byk sia, so example, kijang, kancil, rusa, gen 2 pun ada... he he he

Ayu said...

KMK TUJUKAN SEMUA 03PRMU

CINTA hanya mainan bagiku sementara KASIH begitu dalam maksudnya bagi sepasang kekasih. SAYANG merangkumi segala-galanya buatku. Lebih tinggi nilainya dari CINTA dan KASIH...

Give your comment... he he he

CEO 03PRMU said...

Terima kasih atas komen-komen atau komeng-komeng korang...korang boleh send comment kat mana-mana "post" yang ada kat page tok ... setiap post ada ruangan "comment" sendiri

Anonymous said...

Cinta tak bermakna tanpa dua jiwa satu hati. Tanpa jiwa dan hati, cinta itu buta yang disulami nafsu dan kecurangan. Buat yang bercinta jadi bersedialah untuk mengorbankan jiwa dan hati bukan mata, kerana mata ia turun ke hati dan akhirnya menjadi NAFSU. Eh.... ini bukan ruang CINTA.. melalut pula gua... nevermind... gua cuma nak menyibuk kat blog... sengaja mencari publisiti murahan... buat kawan2 sepengajian 03 PRAMU.. semekom ????? anang lawa2 udah nyadi cikgu enda ingat ka kaban....bisi dua tiga "iko" nadai temu rita... nadai tanda " batu nisan" Ngagai Ady... nama berita..ulih bulih purih kaban... peda dik Paul.... laju amai kayuh ke perau.... nama hadiah ngagai Paul engau Julita ? Padah ka jantina lelaki endau nama ? Badu agi ngagau ka Paul, nama kangau Apai Jescika, Ju, Indai enti salah ingat aku Ronaldo ko. Nya ari aku... betemu maya pemisi munyi ka leka lagu Niang Ricky Martin...he...he... Aiman Tak Kisah... identiti... Biarlah Rahsia...

Ayu said...

Sapa anonymous tok kah???? Ibuh guna famous name.. sik kenal kmk bah....

CEO said...

akai dai ... parai kitai ... sapa gik ka bkayuh perau ?? jebeli ??? berminat ??? Paul nda ulih titih ... sigi udah steady ari suba .... enda pia Paul *bisi mee Paul ??*

hanzzer said...

aku tauk sapa makei nama anonymous iboh nak rahsia2.... rahsia ko aku yang pegang.. dah la ngaku dirik que haidar.... mun mauk tauk namanya jebeli anak tukau..... kopi kapal api kini lebih kaw

CEO said...

wahahahahaha pecah lobang!!! steady J2K

amoyasl said...

Hiiii member o3prmu...rindu kat u all...thanks nic krn brusaha mbina web site ni...sori lma tak krm berita br dpt tahu web site ni.hehehe. ada masa lapang sya akn krm gmbar ttg sekolah sya k. Tahniah untuk paul n eliz, ju, cka N ad, flo n Andrew. member yang nak dirikan rmah jagn lupa bg kad jmputan k. no.hp masih lama punya... thanks bg penyumbang idea nak bt reunion kelas. cdangan saya...apa kata kita buat pada thn 2010 iaitu genap 5 tahun kita mengajar... majlis ini memerlukan perancangan yang teliti.... good luck n May God Bless Memeber 03prmu always. Love u all....miz u all lots....

niccolaz said...

Jeng JenG jEnG ... toRa daTAng Lagi ... woi woi woi kawen2 juak pok, kad jemputan jangan lupak hantar ... mun korang ada apa2 @ nak send gambar korang ka ... gambar skolah ka (bagus idea amoy ya) ... gambar korang ngan KLCC ka apa ka mun dah xda idea gambar apa nak hantar ... yang penting korang sapot @ sokong website tok dengan mberi cadangan atau apa jak yang boleh dikongsi sama ctok ... website tok akan kekal selagi ada korang :) tentang cadangan korang untuk molah reunion kelas ya nang bagus tapi .... tapi .... tapi .... adakah korang akan sapot ??

ayu said...

Im coming.... sori lamak sik post dlm ruangan tok... pada semua kengkawan no tel kmk baru, nok lamak sik bait g... tok no kmk 0138247983... sapa2 yg pernah kmk kaco guna no tok... i want to tell SORRY k... he he he... wlaupn jauh kmk tetap ingat u all...mmuahh!!!

ayu said...

tahniah buat yang dh kawin, dpt baby, maok kawin, dpt duit... kah kah kah.... Kmk harap reunion kita jadi sejadi jadinya... tak perlu jauh, sekurang2 nya kat cafe maktab pun jadilah... Yang lebih baik kita pg hotel 5 star... Nic, apa g, jalankan tugas sekarang... yang lain harap bagi sapot, aku tetap sapot tok....

ayu said...

Kmk setuju juak cadangan amoy ya kita reunion 2010, yg dah ada husband dpt bawa perkenalkan kat yang lain, apa g yang dapat baby, boleh dicium2. Ney tauk kelak kmk dapat jodoh time ya, dapat anniversary sekali... haks!

Anonymous said...

hai....an berito muyun dup?aku tk c-ka.aku xtauk laman web tok wujud.rabun IT na aku.Ad pun satu,dua,tiga.....xpenah padah ngan aku blog tok.xbleh harap bena laki ya.hehehe....Bawang....pa kbar ko?padah ngan Ejah...aku rindu.tepon xpenah pat.

|| -= n|ch0L45 =- || said...

wacaaa barang siapa yang ada tahu web ini sila bagi tahu mereka2 yang tak tahu .... tapi yang d tanah semenanjung ya bukan x d padah ... terlalu sibuk sampey xda masa nak online @ nang dah lupak kdk ne makey komputer @ xtauk internet wujud @ nang sengaja buang batu kat komputer @ cnun nang xda internet ... xpa x kisah ... i've done my part and it is up to the rest of you ... really appreciate those who takes 5 minutes of their life to take a look and drop a few words in here ...thanks guys!!