Why we choose this... What happens in college... What happens after college... What do we do next...

Saturday, June 23, 2007

Gathering 2008 ??

Amoy suruh aku molah survery brapa orang yang setuju Gathering 2008 tok kelak ... lokasinya aku rasa kemungkinan besar ialah di Miri, tarikh dan masa pun masih belum di putuskan agik mungkin pada cuti hujung tahun time semua ada di sarawak ... sapa2 setuju atau ada cadangan lain tolong email ke niccolaz@yahoo.com ATAU niccolaz@gmail.com ATAU call 0198787xxx ... apa2 pun sila rujuk link dbah ya ...


http://03prmu.blogspot.com/2006/12/grand-finale-06.html

7 comments:

Anonymous said...

Hai, semekom, salam sejahtera.... sebedau aku berjako..he..he...Nic kenak ko letak pic aku sebesar2nya...kalau handsome tak ape (ape, aku handsome me...tau tak apa? Bytheway... aku gembira campur terkilan semasa cuti gawai. Gembira sebab dpt balik gawai jumpa keluarga n rakan terutama nya NIC and Charles. Borak2 sampai jam 3 pagi kat Water Front Sibu. Aku setuju sangat kalau Pengajian kita buat perjumpaan hujung tahun ni, terlalu banyak cerita nak dikongsikan bersama kita orang. Tentang kerjaya, cinta, kehidupan, masa lalu dan masa depan...

JT@JBL said...

Buat Nidaz, kenak ko terkejut tgk muka aku? Ape ada iras2 Bigfoot kat Johor ke? Jangan mare Nidaz, rindu dgn ko orang terutama buat member2 sekepala masa buat assigment Andriana, Julita, Siah, Flora, Amoy, Susie, Goh. Buat Ady n Sica, SELAMAT PENGANTIN BARU, SEMOGA KEKAL HINGGA KE ANAK CUCU.pSN BUAT aDY... jadilah seorang suami yg baik, ayah yg baik dan guru yg baik.Sori nadai meri hadiah,semina jako sampi ngagai seduai laki bini. Pia mega ngagai PAULnELIZ, FLORAnANDREW, JULITAnHUBBYnya, WINNIEnHUBBYnya, arap beterasak baka madang tubo,anak anang baka gigi tangga, berintai...he...he...P/S anang sombong wai...Iga enda ingat makai sayur engsabi baka kedai Cina maya Maktab suba....sweet memories.

jt@jbl said...

Pengumuman.... Pertama.
ada sesiapa dari Pengajian kita ni tau mcm mana urusan dalam pembelian rumah kat Sibu. Boleh tolong aku tak ???...

Pengumuman ........Kedua.
New Movies..Wajib Tonton.
Tranformers.... Michael BayFilm 28hb June.
Harry Potter....July
Die Hard 4.0.... July

nic said...

ituuuuuuu dia tuai rumah dah berucappppppp .... stidiiiiii neh kaban .... ahahaha By The Way gik ya ... dah maju la kawan ... eh kawan kita punya perjumpaan/gathering/reunion bukan hujung tahun tok ... hujung tahun 2008 la ... genap 3 tahun kita jadi kuli kerajaan, ya la salah satu tujuan benda tok dipolah sebab peratus untuk semua kita berjumpa secara tak sengaja adalah tipis jadi apa kata kita tetapkan tarikh yang best, time semua org ada free, time org x gago kawen, aku rasa by then hampir separuh kelas kita dah kawen, betul kata nidaz mun nak kawen biar kawen beramai-ramai bok best dah anak cgek team baseball!!! .... kawan! You makin hari makin hebat ah, baru setahun lebih jak keja dah terrer ... dah sah Jawatan ka ?? AKU DAH!! hahahaha weh pahal ada iklan movie indah dlm blog tok ... bagus2 teruskan usaha J2K@JBL@JT feat. Timbaland (My Love)

Pasal beli2 rumah di sibu tok susah cket la boss ... aku mpun x beli d Sibu ... Rumah aku sebelah rumah Paul jak ... apa kata semua pengajian kita beli rumah sederet, alasan, dapat kita cat rumah kita kaler warna-warni kedak taska montessori ... sapa setuju angkat tangan!!! wokeh dah gik melalut ctok .... len kali sambung gik ... mauk nanggar Hutan Rimba lok ... babai!!!

Anonymous said...

steady tuai rumah.wa salute you...makin tak encem jak muka you tu.dah la tak pandai nak kirim khabar kat orang.ceh......bila ko mok spon aku KFC hah?!aku dah tiga tahun menanti KFC dari ko.tak guna punya tuai rumah..aku nak sesangat g gath tu..kontact aku la time cuti skool 0138207574

ann said...

jebeli tukau....arap dapt jumpa ko hujung tahun nie....aku dah beri no kontact aku kat situ..0138207574

nic said...

Eh pahal hujung tahun tok ?? ada perjumpaan terlarang ka ??? hahaha ... bukan aku padah hujung tahun depan @ 2008 ka ??